Magsjuk!

Hej, jag skrev inte något igår, för jag mådde jätteilla och var allmänt hängig.

I måndags så var jag hemma från skolan för att jag hade vaknat och mått illa och varit konstig, men det blev bättre under dagen, så jag gick till skolan igår.
Det gick bra under hela franskan, men sen på rasten till SOn så började jag må lite illa. Dessutom så höll städarna på med sitt, och det blev värre när jag kände lukten av rengörningsmedel.
Linn och Amanda mådde också lite illa (pga hunger), så vi gick hem till Mandis och åt lite nudlar. När de gick till skolan stannade jag kvar, för jag mådde inte så bra. Hon hade lite städare hos sig, så jag satt i köket och väntade på att vardagsrummet skulle bli färdigt, så att jag kunde ligga och titta på tv. 
Så fort det var färdigt där så begav sig städarna ner. 

När jag låg där så började jag känna mig ännu värre, så jag gick till ytterdörren för att andas lite.
Deras ytterdörr låser sig när man stänger den, och när jag kände att jag verkligen behövde spy så tappade jag dörren, vilket jag inte hann bry mig om förrän jag hade gjort mitt. Så där stod jag i strumporna i snön och knackade utan att nån hörde mig. Jag ringde Amanda, och mitt enda alternativ verkade vara att gå runt till en dörr som vi hade glömt att låsa. Jag fattar inte varför folk kallar mig klumpig :o :)

Hur som helst, några toalettbesök senare (kände inte att det var så smart att gå ut igen) kom pappa och hämtade mig och sen satt jag typ hela kvällen i hörnet på soffan och drack väldigt lite vatten i taget, vilket sen utvecklades till Portello. Jag var otroligt törstig, vilket jag fortfarande är, men jag vågar inte dricka för mycket.
Det är först när man är illamående som man märker hur många mat-reklamer det är på tv :o

Nu sitter jag här och väntar på att pappa ska köpa mat till mig och ska nog spela the Sims 3 eller nåt :)
Kram Jessi<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0