Recension: Inception (film, bioaktuell)

Hej!
För några dagar sedan kollade jag, min brorsa och hans tjej på bio. Vi såg inception, så jag tänkte recensera den.
Det är typ aktion. Den handlar om... Det är svårt att förklara.. Jag kopierar en text från cinezine.

"Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) är en kompetent tjuv, den absolut bästa inom den farliga konsten som innebär att stjäla värdefulla hemligheter från det undermedvetna under drömtillstånd, när sinnet är som mest utsatt. Detta ha

psykologisk

r gjort honom eftertraktad i denna förrädiska nya värld av företagsespionage, men även en internationell flykting som han fått betala allt han någonsin älskat för.

Nu erbjuds Cobb en chans till befrielsen. Ett sista jobb kan ge honom hans liv tillbaka, men endast om han kan utföra det omöjliga – “inception”. Istället för det perfekta rånet, måste Cobb och hans team av specialister hantera det omvända: deras uppgift är inte att stjäla en idé, utan att plantera en. Om de lyckas, kunde det vara det perfekta brottet. Men hur mycket de än planerar, kan inget förbereda dem för den farliga fienden som verkar förutspå varenda steg de tar. En fiende som endast Cobb ser närma sig."

 

Den är riktigt välgjord. Jag gillade den starkt, även om jag inte gillar action så mycket. Den är lite rörig i början, men man kommer in i handlingen väldigt bra sen. Det är bra balans mellan att vara våldsamt och inte våldsamt. Rekommenderas starkt!


Den får 5/5 köttbullar av mig :D

/Jol


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0